Αντάρτης-μαϊμού ο Πάνος Καμμένος; Το Τρικ διατήρησης Κ.Ο. στη Βουλή!

Πολιτικά Κόμματα
Μοιραστείτε το:

Μπορεί τα λόγια που χρησιμοποιήθηκαν στη συνέντευξη Τύπου του Πάνου Καμμένου να ήταν «βαριά», όμως οι πρώτες ενδείξεις και αναλύσεις της κατάστασης δείχνουν ότι βασικός στόχος ήταν να μπορέσουν οι ΑΝΕΛ να διατηρήσουν Κοινοβουλευτική Ομάδα και ο Πάνος Καμμένος να συνεχίσει να απολαμβάνει τα προνόμια ενός αρχηγού κόμματος, δηλαδή την προβολή μέσω των ομιλιών στη Βουλή.

Αυτό συμφέρει και τον Αλέξη Τσίπρα στο μέτρο που αυτή η προβολή συνδράμει στο να κόψει ψήφους από την Νέα Δημοκρατία! Οπότε μπορεί να επήλθε «διαζύγιο» όσον αφορά την κυβερνητική συνεργασία, όμως Αλέξης και Πάνος φαίνεται πως θα συνεχίσουν να εξυπηρετούν και να βοηθούν ο ένας τον άλλον!

Πώς θα το καταφέρει αυτό όμως; Φαίνεται πως δεν ήταν τυχαία τα καλά λόγια που είπε για τον Θανάση Παπαχριστόπουλο και τον Κώστα Ζουράρι! Διότι εάν υποτεθεί ότι παραμένουν στην ΚΟ των ΑΝΕΛ ο ίδιος, η Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, ο Κώστας Κατσίκης, οι δυο που του λείπουν για να μη χάσει το προνόμιο, είναι ο Παπαχριστόπουλος και ο Ζουράρις!

Εδώ αρχίζει το αστείο… καθώς ο Κώστας Ζουράρις, θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, όμως ο Πάνος Καμμένος δε θα τον διαγράψει με τη δικαιολογία ότι προέρχεται από άλλο κόμμα, την «Πυρίκαυστο Ελλάδα»!

Μάλλον η… επιφοίτηση βοηθήθηκε από τη συμμετοχή του στο μυστήριο της Θείας Κοινωνίας και μάλιστα στη Μητρόπολη Αθηνών το πρωί (εκεί έχει τηλεοπτική κάλυψη). Στον Ζουράρι προστίθεται και ο Παπαχριστόπουλος του οποίου έπλεξε το εγκώμιο για τη συνέπειά του…

Οπότε μπορεί με ασφάλεια κανείς να εικάσει, ότι ψήφο εμπιστοσύνης θα δώσει η Έλενα Κουντουρά η οποία επίσης άκουσε καλά λόγια για το έργο της από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, οπότε παραμένει αβέβαιο ότι θα διαγραφεί!

Δεικτικός και μάλλον προσβλητικός ήταν απέναντι στον Βασίλη Κόκαλη, υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, για τον οποίο είπε ότι θυμήθηκε να πάρει το αεροπλάνο και να πάει στην Κίνα, δείχνοντας πιθανότατα τις προθέσεις του!

Την «οργή» του θα την εξαντλήσει και πάνω στον Τέρενς Κουίκ, ο οποίος έχει εδώ και καιρό αποστασιοποιηθεί από τους ΑΝΕΛ, με τον Καμμένο να τον «ξεμπροστιάζει» πολιτικά, λέγοντας ότι έκλεγε λέγοντας ότι δεν θα ψηφίσει ποτέ το όνομα Μακεδονία για τους Σκοπιανούς, ενώ διεκήρυσσε πως δεν θα συνεργαζόταν ο ίδιος ποτέ, ειδικά με τον ΣΥΡΙΖΑ. Τσίρκο…

Πηγή: defence-point.gr

Μοιραστείτε το:
Tagged