Αλίαρτος Βοιωτίας: Εκτεταμένη Αστυνομική επιχείρηση σε οικισμό, της περιοχής – 4 συλλήψεις

Κοινωνία
Μοιραστείτε το:

Εκτεταμένη – στοχευμένη Αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας στον Αλίαρτο Βοιωτίας. Συνελήφθησαν (4) άτομα για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ ελέγχθηκαν (25) άτομα και (8) οχήματα

————

Εκτεταμένη – στοχευμένη Αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, εντός του γενικότερου σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών και την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, έλαβε χώρα χθες (28-11-2022) το πρωί, από ώρες 07:30 έως 10:00, σε οικισμό στην περιοχή της Αλίαρτου Βοιωτίας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης:

  • συνελήφθησαν 4 άτομα, για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος ,
  • προσήχθησαν 7 άτομα,
  • ελέγχθηκαν 25 άτομα και 8 οχήματα, ενώ
  • κατασχέθηκαν καλώδια ηλεκτρικού ρεύματος, με τα οποία είχαν συνδεθεί αυθαιρέτως οικίες με το δίκτυο του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε..

Στην επιχείρηση έλαβαν μέρος Αστυνομικοί του Α στυνομικού Τμήματος Αλιάρτου, του Τμήματος Ασφαλείας, του Αστυνομικού Τμήματος και Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς, καθώς και μία Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ενώ σε αυτή συνέδραμαν και υπάλληλοι του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Λιβαδειάς.

Το συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ προχώρησε στην αποσύνδεση των παράνομων ηλεκτροδοτήσεων.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Οι επιχειρήσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, καθώς και στην πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας.

Μοιραστείτε το:
Tagged