Αλέκα Παπαρήγα: Χρειάζονται πρόστυχα λόγια να περιγράψεις αυτό πούκανε ο Τσίπρας

Πολιτικοί
Μοιραστείτε το:

Αν πω τι χρειάζεται γι αυτά που έκανε ο Τσίπρας θα πάρω διαγωγή κοσμία, σχολίασε η Παπαρήγα.

«Για να κάνει κανείς αυτά που έκανε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο πρωθυπουργός, δεν χρειάζεται ούτε ηρωισμός ούτε θάρρος, χρειάζονται προϋποθέσεις και ιδιότητες που δεν θα αναλύσω, γιατί αν τα αναλύσω θα πάρω διαγωγή κοσμία στο κοινοβούλιο», ήταν το σχόλιο της Αλέκας Παπαρήγα στις δηλώσεις του πρωθυπουργού ότι αναλαμβάνει πολιτικό κόστος και προχωρά με θάρρος.

«Ο πρωθυπουργός, μετά τη συνάντηση που είχε με τον κ. Καμμένο στο Μέγαρο Μαξίμου, μίλησε για μια πορεία τόλμης, θάρρους, γενναιότητας και ρίσκου και έκλεισε τη δήλωσή του λέγοντας ότι δεν φοβάται το πολιτικό κόστος.

Είναι κανείς να αναρωτηθεί: όταν έχεις υπογράψει και εσύ μνημόνιο, όπως και οι προηγούμενοι, όταν κρατάς σε ισχύ τους χιλιάδες νόμους των μνημονίων, όταν έχεις μετατρέψει την Ελλάδα σε ορμητήριο στρατιωτικών εκβιαστικών επιχειρήσεων και προετοιμασίας πιο γενικευμένων πολεμικών αναμετρήσεων στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μ. Ανατολή, αυτό είναι θέμα τόλμης;», είπε η Αλέκα Παπαρήγα.

Και πρόσθεσε: «Εμείς οι κομουνιστές ξέρουμε, οι αριστεροί, οι προοδευτικοί, ριζοσπάστες, ακόμα και πολίτες με συντηρητικές κοινωνικές και πολιτικές αντιλήψεις, όταν μιλάνε για τόλμη, θάρρος, ανδρεία το συνδέουν πάντα στο πεδίο της σύγκρουσης και αναμέτρησης με ένα πολύ ισχυρό και επικίνδυνο αντίπαλο. Μας είπε ότι έχει το θάρρος να πάρει το πολιτικό κόστος. Ο κ. Τσίπρας απευθυνόταν στο λαό. Όταν συμφωνεί με ό,τι του λέει ο ΣΕΒ, με τις αποφάσεις της κ. Μέρκελ, της ΕΕ και των ΗΠΑ, δεν έχει πολιτικό κόστος απέναντι σε αυτούς, το πολιτικό κόστος είναι απέναντι στο λαό. Όταν λοιπόν δεν φοβάται το πολιτικό κόστος, με το δάχτυλο του απευθύνεται στον λαό. Σηκώνει το χέρι του απέναντι στο λαό. Όχι μόνο τον απειλεί. Του λέει ότι ‘ναι’ κινδυνεύει να έχει εκλογικό κόστος αλλά του λέει και ‘έχω τη δυνατότητα να σε τουμπάρω’».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιραστείτε το:
Tagged